FAQ
1) Apakah maksud setiap status?

Partial - partial bermaksud order anda masukkan tidak dapat masuk sepenuhnya dengan sebab tertentu,antaranya semasa proses berjalan anda private akaun,atau anda tukar username semasa proses sedang berlangsung. Tapi anda jangan risau, sebab jumlah yang tidak dapat masuk itu sistem akan automatik pulangkan duit anda.

Processing - processing bermaksud order anda telah pun masuk dalam sistem. Dalam masa tertentu order anda akan selesai. Berapa lama? Bergantung jenis servis yang anda gunakan.

Refunded- refunded bermaksud order anda tidak dapat diprosesdalam sistem,kebiasaannya berpunca daripada,sebagai contoh instagram anda private atau username masuk salah.

2) Macam mana nak oder ?

Step 1 : tekan new order

Step 2 : pilih categori yang anda inginkan

Step 3 : pilih service daripada categori tersebut

Step 4 :bahagian link, letakan link atau username (bergantung service). Mohon baca “description” service terlebih dahulu.

Step 5: bahagian quantity,tulis berapa banyak yang anda inginkan

Step 6; tekan submit,tahniah order anda sedang diproses.

3) Macam mana nak topup duit dalam sistem?

Cara auto

Step 1: tekan bahagian add funds.

Step 2: masukkan amount yang anda ingin ditambakan. Sebagai contoh 50 atau 100

Step 3: pilih jenis bank yang anda gunakan

Step 4: selepas itu masuk seperti biasa.

Step 5: selesai,amaount akan auto tambah.

Cara manual

Step 1: tekan no whatsapp customer service

Step 2: infrom nak topup secara manual iaitu secara cash deposit di bank.

Step 3: staff akan tambahkan amount tersebut setelah check dalam bank company

4) Kenapa order saya ambil masa yang lama ye untuk proses?

- Proses bergantung daripada jenis servis yang anda gunakan . sekiranya order dalam masa 48 jam masih tiada perubahan ,anda boleh langsung bertanya dengan staff customer service.

5) Bila saya dah submit dalam sistem boleh cancel order ke?

- Bila order anda telah diproses,anda tidak dapat untuk cancelkan order,kerana order anda sedang diproses.

6) Bila saya langgan,tiada risiko kene banded disable ke?

- Order anda 100% selamat dan tiada risiko kene banded atau disable.

7) Servis ni semua fake ke?

- Servis dalam rocketfamous.com semuanya real random. Apa beza real random dan fake? Fake adalah akaun yang memang tidak wujud dan kerjanya khas untuk servis,servis yang fake ni yang ada probality dibanded atau disable kerana pihak instagram detect ade bot yang bekerja. Tetapi servis real random bermaksud,follower yang datang adalah random negara tetapi akaun yang aktif dan 100% tiada risiko dibanded atau disable.

8) Saya buat bisnes dimalaysia kenapa saya kene ada follower atau like daripada org luar negara? Apa kaitannya?

- Senang sahaja konsepnya,sebagai contoh di instagram jujur kami katakan bila anda guna servis ini,tak akan ade prospek atau sale yang akan datang daripada follower ni,sebab follower ni adalah untuk memudakan urusan marketing anda. Sebagai contoh,bil follower anda tinggi apa kesannya? Orang akan lebih trust dengan anda dan yakin dengan kualiti produk anda sebab first impression mereka tinggi apabila tengok basement anda. Secara tidak langsung bila anda buat external force marketing ,lebih mudah untuk anda membuat sale selepas itu. Disamping itu juga bila follower anda tinggi anda lebi yakin dan gah untuk bercerita mengenai bisnes anda dengan orang sekeliling sebab first impression tinggi terhadap bisnes anda. Semua ini adalah untuk start up strategy untuk grow lebih mudah. Sekiranya ingin tahu lebih lanjut,staff consultant kami sedia membantu anda.

9) Berapa lama ye untuk proses?

- Bergantung jenis servis yang anda pilih dalam “description” servis kami ada bagi tahu,pastikan ada baca description service terlebih dahulu sebelum submit order.

10) Apa pantang larang bila langgan dalam sistem ni ye?

a) Pastikan semasa proses berlangsung anda publickan acc.setelah selesai anda nak privatekan tiada masalah.

b) Jangan tukar username semasa proses berlangsung.selepas siap sepenuhnya,nak tukar username tiada masalah.

c) Bila dah dapat income lebih jangan lupa belanjar admin makan plak :P

11) Rocketfamous.com ada official IG or FB tak?

- Kami telah beroperasi hampir 2 tahun dalam servis marketing tetapi semua order kami adalah secara manual iaitu customer perlu melalui staff sale atau agent kami. Macam mana kami dapat sale tanpa official FB dan IG? Kami lebih bermain networking sahaja. Alhamdulillah RocketFamous (RF) dapat diwujudkan untuk membantu dapat meningkatkan sale peniaga diluar sana dengan mudah. Buat masa sekarang,sistem ini kami cuma beri dan buka peluang ke[ada orang tertentu sahaja bermula 10.01.2019 . dan insyaAllah kami akan launching kan secara official pada 01.02.2019. jadi apabila RocketFamous dilauncing secara official barulah kami bergiat aktif di official FB atau IG kami.

12) Kalau saya topup banyak atau bawak user baru untuk gunakan RF,saya dapat apa apa komisen tak?

- Untuk kes ini, anda tidak perlu risau , Cuma klik link customer service kami. Nanti kita akan bincangkan.

13) Topup saya ni ada expired ke?

- Tidak ada expired, charge cuma akan dikenakan apabila anda menggunakan servis sahaja.